×

Hiba

[OSYouTube] Alledia framework not found

Hol, hogyan találkozhatok a termékekkel?
Az ország egyre több pontján szervezett illatestek, esszencia-élmények egyikén. Foglalhatsz időpontot eseményeink egyikére vagy szervezhetsz magad is családod, közeli barátaid számára ilyen alkalmat. Egy ilyen, kellemes hangulatú, kötetlen aromakóstoló nem csak izgalmas, élménydús programot ígér, de nagyon hasznos is, hiszen az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés új távlatait nyitja meg.

Mekkora létszámmal tervezzek, ha szeretnélek meghívni titeket?
A Budapesttől számított távolság függvényében legalább 6 résztvevő esetén szívesen elmegyünk, egy illatélményen a maximális létszám 10-12 fő, ennél még biztosított az esemény bensőséges, oldott hangulata és a kóstolás is megoldható.

Van-e költsége az részvételnek?
Nincs, sőt, a résztvevők ajándék termékmintával térhetnek haza, hogy aztán saját otthonukban tapasztalhassák meg a tiszta illóolajok nyújtotta élményt és terápiás hatást.

Hogyan tudok hozzájutni az olajokhoz?
Ismerősöd - aki megosztotta veled oldalát - árrés nélkül, beszerzési áron és szállítási költség nélkül osztja meg veled a termékeket. Természetesen van mód arra, hogy személyes fiók létrehozásával, közvetlenül vásárolj magadnak, regisztrációhoz szükséges meghívót szintén ismerősödtől kérhetsz vagy igényelhetsz az oldal alján található kapcsolatfelvételi ürlap kitöltésével.

Jár-e kötelezettséggel a regisztráció?
Más webáruházhoz hasonlóan semmiféle kötelezettség nem társul a saját fiókhoz, a törzsvásárlói kedvezménynek nem feltétele a vásárlási rendszeresség vagy minimális rendelési érték.

Mennyibe kerülnek a termékek?
Az árak illóolajonként változnak és kiszerelésenként is eltérőek. Személyre szabott terápia felállítása mindenképp hozzáértő közreműködését, akár speciális illóolaj-keverékek összeállítását indokolja, emiatt a költség is személyre szabott. Árlistához illetve egyedi problémák megoldását célzó költség kalkulációhoz ismerősöd útján vagy/és az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével juthatsz.

Mi garantálja a hatékony és biztonságos alkalmazást?
A minőségbiztosítási szabályzat öt különböző analitikai módszert (gázkromatográfia, tömegspektrometria, Fourier-transzformációs infravörös spektroszkópia, mikrobális vizsgálat és érzékszervi vizsgálat) alkalmaz arra, hogy biztosítsa az illóolajok tisztaságát (a kivonatok csakis a növény tiszta kivonatát tartalmazzák) és hatásosságát (a kivonatok kémiai összetétele minden tételben ugyanaz). A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Tesztelt Minőségű) minőségbiztosítási szabályzat a standardizálás és analízis érdekében megkívánja a független laboratóriumok igénybevételét.

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Minta Mara
Telefon: +3630300000
Email: mail@mintamara.hu
Facebook: Facebook.com/mintamara

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.